Kategori: Sex chat video Bryne

Tampong etter fødsel Orkanger

tampong etter fødsel Orkanger

Etter en graviditet forandres kroppen, det gjelder også for mensen. Menstruasjonen kommer ofte tillbake etter et par uker eller måneder etter en graviditet. Mangler: orkanger. Hei! Er nå 3 uker siden jeg fødte,alt gikk veldig fint, måtte bare sy ett sting og alle sår var tilhelet 5 dager etter fødsel. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind. Mangler: orkanger. Jeg brukte seba bind etter fødselen, de er ganske tykke og ikke akuratt eller libresse, tar ikke sjansen på tamponger igjen for jeg har hatt TAMPONGSYKEN Medlem siden: Apr ; Sted: Orkanger ; Meldinger: 3.

Tampong etter fødsel Orkanger - gratis

Men det ordnet seg, han lo og sa at det kunne skje den beste. Noe jeg kan tenke meg vil ta noen timer. Hun er bare fantastisk flink. Hun snudde telefonen mot meg og viste meg et bilde av henne og meg selv.

Kontaktannonser oslo: Tampong etter fødsel Orkanger

Sexkontakter dogging sex Mcdonalds gaustad erotiske filmer
Tampong etter fødsel Orkanger 865
GRATIS DATING PÅ NETT NORSK CAM CHAT Hjertet mitt dunker i et tempo jeg ikke viste var mulig. Nei, stemmer, du kan ikke prate. Uansett hva han sa forsto jeg ingen ting. Jeg blir veldig fort utslitt. Jeg prøvde både Libresse og Always, og ble ca like sår av begge.
tampong etter fødsel Orkanger Zomig Nasal kan virke allerede etter 10 minutter2. - det er 3 Postboks - ORKANGER. Bestill gjerne på nett: til en fødsel når det er liten tid til å omstille seg. Tamponger eller intimspray bør ikke anvendes. Jeg brukte seba bind etter fødselen, de er ganske tykke og ikke akuratt eller libresse, tar ikke sjansen på tamponger igjen for jeg har hatt TAMPONGSYKEN Medlem siden: Apr ; Sted: Orkanger ; Meldinger: 3. Han har jo vært hjemme siden fødselen, noe som har gjort at dagene har vært enklere og at vi har Etter hvert kjørte vi der ifra og reisen hjem til Orkanger fortsatte. I mine to vesker hadde jeg mye rart, men ingen tamponger eller bleier.

0 comments on Tampong etter fødsel Orkanger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »